Izdelava spletne strani

Izdelava spletnih strani je odličen način predstavitve podjetja, posameznika, društva ali ustanove. Spletna stran je na spletu prisotna 24/7, kar pomeni da so informacije na spletni strani dosegljive širši okolici non-stop. Tako lahko vaši obiskovalci oziroma potencialni kupci ali stranke pridejo do željenih informacij kadarkoli in od kjer koli, kar je lahko ključnega pomena za vas oziroma vaše podjete. Spletna stran je zrcalo vašega podjetja zato mora biti izvedena kakovostno, stilsko dovršeno in funkcionalno. Spletna stran je naložba in ne strošek za vaše podjetje, katera se bo hitro obrestovala.

 

Izbira CMS sistema

CMS (content management system) sistem je sistem za upravljanje s spletnimi vsebinami. Dober sistem mora biti fleksibilen in omogočati, da sta vsebina in grafična postavitev neodvisna eden od drugega. To pomeni, da lahko uporabnik sam brez posebnega računalniškega znanja vnaša ali popravlja vsebino na spletni strani. Zaradi tega je izjemnega pomena, da je vaša spletna stran narejena v takem CMS sistemu, ki vse to omogoča in je prilagodljiv, enostaven.

 

Gostovanje spletne strani

Izbira gostovanja vam mora nudite vse kar na začetku rabite za uspešno lansiranje spletne strani. Pri nas imate na voljo nekaj paketov spletnega gostovanja, priporočamo pa vam cenejši paket, saj boste tako nekaj privarčevali, če pa boste potrebovali večji paket, pa se to lahko tudi naknadno spremeni. Preverite našo ponudbo!

 

Registracija domene

Za uspešno dosegljivost na spletu je potrebno skrbno izbrati domeno. V kolikor je vaš ciljni trg Slovenija vam priporočamo izbiro .si domene, v nasprotnem primeru pa imate na voljo tudi druge domenske končnice kot so: .com, .eu, .net, .info, .org, in druge... Za vse te in ostale preverite tukaj.

 

Postopek izgradnje spletne strani

Za izgradnjo spletne strani uporabljamo naslednje postopke:

  • pogovor z vami, preučitev podjetja ter idejna zasnova in grafična podoba
  • priprava besedila
  • priprava grafičnega gradiva
  • oblikovanje vizualne grafične predloge
  • postavitev spletne strani na našem testnem strežniku
  • posvet z vami in po končni potrditvi
  • registracija domene
  • ureditev gostovanja
  • postavitev spletne strani na vaši domeni
  • osnovna optimizacija
  • objava strani na iskalnikih (google.com, najdi.si)

 

Tehnično vzdrževanje spletne strani

Po dokončanju spletne strani je le to potrebno tehnično vzdrževati zaradi njene varnosti in varnosti podatkov. Spletni napadalci (Hacker-ji) dandanes ne počivajo in so neusmiljeni ter ves čas delajo, da napadejo in onemogočijo čim več spletnih strani. Z rednim tehničnim vzdrževanjem poskribmo, da bo vaša spletna stran varna in čim manj izpostavljena tem nevarnostim. Več o tem si lahko preberite tukaj.

 

Vsebinsko vzdrževanje spletne strani

Glede optimiizacije spletne strani je zelo pomembno tudi vsebinsko vzdrževanje le te. V kolikor sami nimate časa se še s tem ukvarjati lahko to prepustite nam, vi pa se osredotočite na vašo dejavnost in profit.

 

Paketna ponudba spletnih strani
gns vizitka
od 199 €
gns cms
od 599 €
gns deluxe
od 999 €
gns portal
od 1.599 €
 

 

Paketi GNS CMS, GNS deluxe, GNS portal se dajo popolnoma prilagoditi vašim željam in potrebam!

 

Dodatni moduli na vaši spletni strani

Na voljo je še mnogo modulov, katere je možno vključiti v spletno stran. Zaradi tega vam je teško predstaviti točno ceno koliko bo vas stala spletna stran. Po posvetu z vami, ko odkrijemo vaše želje, pa vam lahko izdelamo točno ponudbo, katera bo vsebovala vaše želje in naše predloge.
Nekaj modulov (na voljo še veliko več): večjezičnost (spletna stran v večih jezikih npr.: slovenščina, nemščina, angleščina, ...), google maps, ligaški sistem (košarka, nogomet, tenis, ipd.), naročanje, dodatne navigacije, odštevanje do trenutka, vodenje projektov, blog, forum, pošiljanje sporočil, registracija uporabnikov, vprašanja & odgovori, knjiga gostov, izjave strank, portfolio, podpora strankam, upravljalec datotek, imenik, vreme, QR koda, menjalnik slik, videogalerija, youtube, e-kartice, analitika spletne strani, kazalo strani, modul za prodajo nepremičnin, dražbe, donacija, darila & kuponi, plačilni sistemi, in še mnogo več...

No Internet Connection